22 April 2008

++ when i have to believe ++

13:31 2 Comments
mood: -cool-
selected track: OST Love Gita Gutawa - Sempurna, af6 stacy - makhluk tuhan paling seksi, mulan jameela - makhluk tuhan paling seksi, che'nelle feat burn - DJ yang ku puja

peluang yang baik (beserta dengan petunjuk halus) bukan datang selalu..so when it comes, we have to made a right decision and stick with it ;)

aku plak jenis yang bile dah fikir panjang, buruk baik semua dah timbang, aku xkan berpatah balik & menyesal ngan apa juga keputusan yang aku amek~

mungkin ader orang yang cakap aku wat keje gile, or tamak, or tak sabar or made too drastic decisions..but let it be that way..as long as i think it's possible for me and i will faced all the risk that may arise..and face it as challenges and that's life..my life..my learning journey that never ends..and believe me exploring is fun..

10 April 2008

++ time flies ++

09:59 0 Comments
mood: -rolleyes-
selected tracks: sharifah aini - terbang helang, Douglas Lim & Chelsia Ng - Masih Jua (Opening Ghost), backstreet boys - inconsolable, element - cinta tak bersyarat (right-click to save), ziana zain - dingin

dah lame x update..nk carik masa blogging payah..sbb nk update petang² pon org kat office nie dah tak ramai..takoottt dok sorang²..hahaha..

mood nk wat ruby takderk hari nie..tatau apsal..documents pon tak siap lagi


cepat tol masa berlalu..dah masuk bulan april..banyak perancangan (bali, segamat) yang masih belum diatur dengan detail..perlu masa untuk itu..yang paling penting mama dah memberi izin untuk aku ke bali..alhamdulillah

masa untuk mingle around pon aku dah malas nak cari..tau weekend aku nk rehat kt umah..pendek kate skang nie mood bermalas²an + nonton tv je

AF6 dah mula..tp so far yang catch-up telinga aku cuma stacy je (mungkin sebab dier nyanyi lagu² yang aku suka??)..layan je la kan.. ;)

Ghost mini-series @8tv pon dah abes..bosan dah malam minggu aku..next mini-series pliss~~

kenduri kawin kawan² bersusun²..hopefully dapat la memenuhi semua jemputan..