23 October 2008

.pengakuan.#03.

mood: -eek-
selected track: Kathrine McPhee - Let Your Heart Sing

pengakuan kali nie berkaitan dengan makanan & minuman :)

berikut adalah beberapa pengakuan:
  1. Tak minum air gas dari kecik sampai skang
  2. Tak makan budu secara nyata walaupun mama orang kelantan (kalo budu tue invisible boleh contoh: campur dalam nasi kerabu)
  3. Tak makan tempoyak secara nyata walaupun abah orang perak (kalo campur buat gulai aku makan)
  4. tak reti sangat bancuh milo serbuk, hanya milo 3-in-one
  5. dah berenti makan durian

21 October 2008

.saye.dapat.award.#002.

mood: -bosan-
selected tracks: siti nordiana - cinta hanya sandaran

lack of blog post sebab tatau nk cite ape..cite raye?lame la..sume orang cite pasal raye..

so tujuan post kali nie hanya nk display award yang diberi oleh incik TSS..terima kasih banyak-banyak la yer sebab sudi bagi award ini..

nie awardnya:


so saye pon nk bagi award nie kat kawan2 saye kat link belah kanan tue..sudi-sudi terima yer!

10 October 2008

.bile.demam.

mood: -letih-
selected tracks: jinbara - patri, arni nazira - kasih yang terpendam

[ini entry keluhan semata]

semalam selesema (macam air paip & hujan di luar tingkap office)..hari nie badan panas a.k.a demam.. -haih-

alhamdulillah masih boleh memandu ke office and bekalan ubat mase semput masih ada..kalo tak jenuh kene pegi klinik lagi

now i wonder sejak keje tempat baru nie asyik sakit je..semput, migrain, demam, sakit mata

adakah sebab aku stress ngan keje? atau keletihan memandu? aku takderk jawapan untuk itu semua

sebab?

sebab aku rase stress ngan keje itu normal..ada masa ok..ada masa ko

keletihan memandu? mula-mula ya..tapi alah bisa tegal biasa..

aku perlu jawapan..sangat perlu!

tolong aku!