22 October 2007

weekend saye "GREAT", anda?

09:13 0 Comments


mood: happy :D
selected track: pop shuvit - mara bahaya :p

alhamdulillah, sume berjalan ngan lancar + baik.



thanks pada sume yang sudi hadir ke rumah saya + menjamu hidangan yang tak seberapa itu.

it's such a wonderful feeling dapat gath around ngan kawan² lame esp elza + melissa yang dah lame gilerrr tak jumpa. yay! plus k.mas & family+k.jah+pia+elza+dak² bushnet+rose+hazel+aton

walaupon tak ramai mcm tahun dak² AIM datang beraya umah aku dulu, it's ok. masing² mungkin ader komitmen lain. tanggungjawab saye sebagai tuan rumah, menjemput tetamu datang itu sudah dilaksanakan and i'm happy with it :D

yang mane terkurang + tak terlayan tue, minta maaf yer byk².

that's all 4 today.once again guys..

T H A N K S

12 October 2007

selamat hari raye

11:13 3 Comments

mood: so tak sabar nak balik raye (:p)
selected tracks: sume lagu raye lame + daughtry - over you

yay! akhirnyer saya berjaya mengumpul 6 + 1 (coming soon) keping kad raye yg truely can be called "kad raye"..& kad raye from shambie akan sampai selepas raye..takpe..masih dalam mood raye..no worries :p

thanks kawan² (yusree, pp, jetz) + boses di office (k.ana + k.sab) yang sudi menitipkan kad untukku :p

kepada yg lain, yg x terima kad raye kirimanku untuk tahun ini, maaf la. sik sempat beli.. :(..moga² tahun depan berpeluang kirim kad raye kat sume orang..walaupon xderk kad raye untuk korang sume, tak bermaksud i tak ingat kat korang kan?? :p

03 October 2007

perihal kad raye

13:07 1 Comments
Mood: biasa aja :p ~~incik lapanpuluhdua (bukan nama sebenar) asyik tanye nape mood aku asyik sedih + sakit jer :p
Selected track: m.nasir - satu hari di hari raya

Aidilfitri tinggal ± 9 hari lagi..

Soalan: Berapa banyak kad raye (actual card tau, bukan virtual) yang anda collect pada tahun nie??
Jawapan: tahun nie saya baru terima satu virtual kad raye from kak mas :k (thanks akak)

shambie memberi cadangan (cadangan asal daripada Miss SueAnnaJoe) supaya budaya bertukar & mengirim kad raya secara pos diaktifkan semula. pendapat anda bagaimana??

saya tahu dengan zaman teknologi yang canggih nie, ramai yang pilih untuk hantar kad raya secara virtual (email, e-card, sms)..tapi feelnya tidak sama dengan mendapat kad raya yang benar² kad raya :D

dulu..time skolah², bila tiba hari raya (echeeehhh mcm lagu plak~~) sibuk + exited + kumpul duit belanja untuk g beli kad raye yang pelbagai saiz, warna dan bentuk..dan pos kepada penerima :D..menambah kenikmatan menyambut raye apabila posmen datang ke rumah menghantar kad raya..sungguh excited sampai berlumba-lumba dengan adik siapa yang lebih banyak menerima kiriman kad raya :D