29 November 2007

time for myself == almost none !!

mood: eek
selected track: bunga citra lestari - aku tak mau sendiri, heavy machine - gelombang cinta

keje banyak gillerrrrr,  sangat azabbbb~~..actually tak byk sebenarnyer..hanya data clensing..tapi hakikat yang terpaksa ku lakukan juga..data yang banyak ok! sangat banyak

balik umah hanya untuk tido sahaja..tp still lewat malam juga tidonyer, coz dalam kepala otak aku nie terbayang² data² yang perlu dicombine..sampaikan kadang² aku tido kt sebelah pc yang tak ditutup..n hanya akan aku off bile dah save data dlm pendrive n ready to go to work next morning~~life takderk coz sabtu ahad aku qada tido + still have to do it

ini bukti aku datang keje hari sabtu~~ ..ngadap faile excel hari²..tak bosan tapi letih..letih stare kt monitor pc lame²..smpi balik umah nk bukak pc pon malas..kalo nk muntah..mmg boleh muntah depan pc nie!



09 November 2007

(~~whatever~~)



mood: worried sket + happy sket + nyampah sket
selected track: justin timberlake - summer love

(AMARAN: POSTING INI PANJANG, KERANA SAYE MELUAHKAN RASA HATI + PENDAPAT. JGN BUANG MASA ANDA SEKIRANYA TIDAK PERLU~~)

kenape saye worried sket? kerana pakcik saye ditahan di hospital selayang akibat serangan jantung + darah pekat tp saye lega krn kemungkinan pakcik akan discharge dr hospital petang ini. harapan saya, pakcik cepat sembuh & meninggalkan terus tabiat merokok kerana itu mungkin punca utama beliau diserang serangan jantung.

kejadian ini memberi impak pd diri saya krn sepanjang saya dilahirkan & mengenali pakcik, pakcik xpenah sakit teruk apetah ditahan di wad hospital. maka dgn rasa rendah hati & dasar menyayangi kawan² yg lain esp "heavy smoker", pesanan saye berazamlah utk meninggalkan tabiat buruk ini seblm terlambat. saye masih mahu hidup lama bersama anda, mengenali anda dgn lebih baik. ya saya tahu ajal maut ditangan tuhan, tapi bukankah mencegah lebih baik daripada mengubati? :)

01 November 2007

(*_*)


mood: ok-ok aja
selected track: pejam matamu by siti nurhaliza & rimasby the fabulous cats

hactic & busy bee week... :x

tolong k.lin wat data mapping for CPM (nmpk mcm senang jer at first, guna excel..tapi azab!!) makes me drolling my eyes everyday..takut sangat if missed mane² field..alhamdulillah dah siap..yay!! :D Then been assign to coming soon new project >> NSW (National Single Window).

2nd week of raya pon dh nak abes..open house here & there...sabtu tue DNT wat open house tp tak attend coz ader event yang telah dirancangkan sejak puasa.