31 October 2013

#spring2013 - Episode 1 : Prelude~

19:05 0 Comments
Mood: swing! hype & moody flipping over every 2 second!
Selected track: EXO 으르렁
*post ini akan berlarutan hingga n-less episodes; which i didn't know when it's gonna be end!*hihihihi~ bare with me!*



i always keep in mind that someday! someday! i'll visit Seoul (at that moment). People may say ayat-ayat standard mcm ni:

1. "Ini semua penangan k-pop ni~"

2. People: "Banyak la negara lain dlm dunia ni~ Korea jugak? why?"

Me: k-pop inspired me! and I'm thankful for it~

Some people inspired by k-drama but not me. I'm not following latest k-drama like others. my k-drama knowledge were backdated 3-4 years back! and i'm someone who can't wait every week for new episode BUT i can attached in front of my lappy to marathon 16-episodes (*at least) & watch 45 minutes - 1 hour for each episode~ JANJI that drama get a good review. hihihihi~


OK! back-to-business.



01 October 2013

HELLO! 3-series

21:53 0 Comments
mood: *sakit tengkuk*
selected track: Forteen - Kita Leona Lewis - Better in Time :)

As'salam,

Ai memang lemau bab nak update blog walaupun semuanya dh hujung jari. notebook. tablet. henpon. cukup. tapi idea nak menulis & kederat nak mengarang tu yang takde. kalau disuruh pilih makan & tido; ai pilih tido. apetah lagi antara menulis dengan tido. jawapannya?? *jom fikir* hihihi.

previous post dah ngomel-ngomel manja 3 tahun dalam public service. cerita hard-core tayah la cerita. nanti ada cakap ai tak bersyukur pulak dapat keje in this line. walaupun sebenarnya niat cerita tu nak cerita cabaran in public service sekarang bukan macam dulu. *whatever!*

this time nak cerita feeling-suka-duka-pahit-maung-jerit-perit bila nombor kat depan tu tukar jadi no.3~ jom! *ada ke orang baca nie??*

27 February 2013

Tiga...

22:17 0 Comments
mode: (errrrrrr.....)
selected track: block b - romantically

*i just love the song*nothing related with my daily life*soon! maybe! hahahaha*peace*

As'salam,

Dua ribu TIGA belas = TIGA puluh satu = TIGA tahun

Lot's of three.. wow! weeeeeee! cheers!

2013 == obviously this year. 31 == how old i am this year. 3 == career-wise this year. pejam-celik-jegil-mata-tahan-dengan-mancis.

This entry dedicated to "cherish" my 3 years in service! So let's go! *poyo*

REMINDER: post ni ada -ve aura! kalo xmo kene, baca sampai takat ni je! pastu tutup tab browser ok!