18 March 2015

#EmosiHariSelasa

18:23 0 Comments
Mood : #emositerlebih
Selected track : MOJO - Dahsyat




YES! EMOSI SAYA TERLEBIH SEMALAM!

EMOSI KURANG BAIK! 

AURA -VE! 

AURA TAK SIHAT!

*hamek kau aku tulis in capital lagi*

EMOSI #1

SEBAB : Kene dengar bebelan "cik puan mem besar"

PUNCA : budak-budak lelaki ni tak reti ada kat meja masing-masing kol 9:00 pagi. lepas dia dengar budak-budak ni still ada kat cafe, lagi la panjang harakat bebelan. orang lain yang dah ada kat meja dari 8.30 pagi la yang kene dengar semua bebelan tu. bingit tau! panas hati sama!

AKIBAT : tak pasal-pasal lepas ni, nak pegi mana-mana (kecuali toilet) kene tulis buku! dekat white-board depan pintu masuk pun liat nk tulis, ni nak kene tulis buku pulak! memang hmmmmmmmmmmmmmmmm la!

IMPAK : pemantauan hari ni, semua duduk kat meja tak bergerak-gerak dari pagi~

EMOSI #2