16 January 2017

[FREE SAMPLE] Senarai Brand Untuk Toiletries

mood : 😇
selected track : Crush - Beautiful



post asal [ sini ] | [ diapers ] | [ susu ] | [ sanitary pad ]


/hihi

tahun baru. dah la jarang check blog. kebetulan sambung post pasal #Autumn2016 trip. check komen. ada reader dah mula tanya pasal free sample untuk toiletries. Thanks la sebab sudi baca blog kami.


/blush

Mungkin akan ada multiple post ikut kategori toiletries atau ikut siri. Ikut yang mana ada bagi free sample. ok. ;;)

Kalau ikut google toiletries punya list makhai panjang dik non. termasuk la sikat, shaver, cotton buds, dryer, straighteners, curlers dan sebagainya. Tapi mana la ada orang bagi free sample utk barang-barang macam tu kan? :p

So marilah kita senaraikan some of yang kita jumpa like shampoo, feminine wash, skincare & lip care.


15 January 2017

[REVIEW] Muslim Friendly Restaurant in Jeju City

mood : 😤 + 😎
selected track : 아이오아이 - 너무너무너무


(p/s: this post contains a lot of picture. It might take sometimes to load all. Depends on your internet connection)

We meet again. :) /hihi

Today as best that i could to made a review how-to-go to & my-solo-mukbang-session at Muslim friendly restaurant in Jeju-do during my autumn solo-trip.

Thanks to this post that made me managed to eat fresh free flow abalone and happily :D. Actually it was my 3rd day in Jeju and that day was the day after typhoon.

I start my day quite late since my 2nd day in Jeju i managed to hike up Halla Mountain (will blog about this to. LATER :p ) and my legs still stiff & light cramp eventho i already do all sort of things to reduce it down :(

09 August 2016

[FREE SAMPLE] Senarai Brand Untuk Sanitary Pad

mood : #glooooooommmyyy
selected track : 세븐틴 - 만세


post asal [ sini ] | [ diapers ] | [ susu ]

tahun baru. dah setengah tahun baru ada feel nak update blog.

kita sambung sesi how-to get sampel free. this time untuk ibu-ibu. wanita-wanita. sanitary pad.

SENARAI BRAND SANITARY PAD

1. Kotex

  • Online request for free sample : [ here
  • Depends on current campaign
  • i already received my kotex when this post been published :D
2. Laurier
  • Online request for free sample : [ here ]

14 June 2016

Kenapa Kita Mesti Beli Jam Jenama Casio?

mood : #sedangbertenang
selected track : Taeil - It Was Love



Uihhhhh tengok design jam tu pun...pergggghhhhhhhhh cantik kot!

By the way..........

Ada tak di antara korang-korang yang tengah baca blogpost ni merupakan penggemar no 1 a.k.a peminat tegar a.k.a kipassusahmati a.k.a die-heart-fan jenama jam tangan Casio? 

Aku jamin ada. kan? kan? kan? wehehehe.

Ni nak share sikit pasal Casio...


22 November 2015

[FREE SAMPLE] Senarai Brand Untuk Formula Milk

mood : #sedangbertenang
selected track : Sakura Band - Melepaskanmu


post asal [sini] | [diapers]

sebelum ni dah post pasal how-to-get free sample diapers. yang ni pasal formula milk for kids and pregnant mum plak. will be updated from time-to-time with sample picture if any :D

Most of the formula product acquired to sign up as member & milk are for kids 1 y/o and above.  Do consult the experts for kids under 1 y/old :)

* yg mana kami jumpa ja la na* kalau ada yang lain boleh bagitau kat komen * kami edit *

semoga post ini bermanfaat untuk semua. semoga rezeki saya pun dipermudahkan. InsyaAllah.