31 December 2009

year recap

23:52 3 Comments

mood : (^_*)
selected track : T-ara - Like A Beginning

tahun 2009 akan ditinggalkan..and another year shows. cepat betul masa berjalan. rasa macam baru semalam start keje baru..pejam celik dah setahun aku tak pijak cyberjaya~

recap 2009..nothing much.. blogging tahun nie pun less than last year...mungkin sebab kepala kurang serabut dari dulu maka sesi luahan perasaan dalam blog juga kurang. itu tak bermakna aku happy sepanjang tahun 2009. mana mungkin kan? kehidupan itu ada pasang surutnya. tetapi aku pilih untuk tidak telalu berfikir dengan tajam & dalam. just be optimist most of the time but not all the time. kadang-kadang terbabas jugak.

Aku mau menulis blog seperti dulu, kalau tidak blog dalam diary pon aku mau coret apa yang berada dalam fikiran & perasaan tapi aku tak buat. semuanya aku store dalam kepala, dalam hati, mumbling alone and cuba untuk lupakan terus. susah! sangat susah. last-last makan hati sorang.