14 June 2016

Kenapa Kita Mesti Beli Jam Jenama Casio?

mood : #sedangbertenang
selected track : Taeil - It Was Love



Uihhhhh tengok design jam tu pun...pergggghhhhhhhhh cantik kot!

By the way..........

Ada tak di antara korang-korang yang tengah baca blogpost ni merupakan penggemar no 1 a.k.a peminat tegar a.k.a kipassusahmati a.k.a die-heart-fan jenama jam tangan Casio? 

Aku jamin ada. kan? kan? kan? wehehehe.

Ni nak share sikit pasal Casio...



Jenama yang berasal dari negara matahari terbit – Jepun sejak tahun 1946. Start dengan dengan pengeluaran kalkulator dan barangan elektronik yang lain, Casio kemudian membawakan koleksi jam tangan khas untuk lelaki dan wanita. Dan sehingga kini, jenama Casio masih kukuh di dalam pasaran dan koleksi Casio watches ini boleh anda temui di serata dunia serta boleh juga dibeli secara online.

Tak percaya? pegi google Casio Watches! Banyak tak? aku google keluar 12,8000,000 results.

So korang dah tak de alasan tak beli hatta seutas jam tangan jenama Casio. Jam tangan berjenama Casio ni:


  • ditawarkan pada harga yang cukup berpatutan dan murah berbanding jenama antarabangsa yang lain. Dengan kata lain, sesiapa sahaja (termasuk korang, and aku :D ) mampu memiliki jam tangan keluaran jenama ini.
  • sentiasa komited dalam penghasilan setiap koleksi jam tangan yang dihasilkan. Oleh itu, korang tidak perlu bimbang mengenai kualiti jam tangan Casio. Ia amat tahan lasak dan berkualiti tinggi!
  • amat peka dengan trend terkini dan oleh kerana itu, korang boleh menemui aneka pilihan jam tangan dengan rekaan yang cukup menarik dan pastinya menepati citarasa korang.
  • Jam dengan pelbagai kegunaan. Apa yang menarik, jam tangan Casio ini juga dilengkapi dengan pelbagai fungsi berguna dan memudahkan lagi aktiviti harian korang.
  • Evergreen. Koleksi jam tangan Casio sememangnya evergreen dan tak lapuk dek zaman! Timeless!
So tunggu apa lagi wahai peminat jam Casio! Dapatkan rekaan terkini lagi menarik dengan harga berpatutan. Jom usha².

byeome!

p/s: lepas tengok ni mula rasa nak hadiahkan diri sendiri jam tangan Casio. :p

No comments:

Post a Comment

Hey you! Thanks for your 2cent! Appreciate it!