05 September 2007

whatever

perkataan "whatever" nie pada aku hanya sinonim ngan watak putri dalam G & G the movie jer..dier sebut "futsal" pon aku ske :p..

azwah ader send email kat aku satu video nie..kiutnyer :$

budak nie sebut "whatever"..siap ngan gaya mata+tangan skali :p..terus aku cari kat youtube..so korang pe lagi..enjoy :D

video: baby ally say whatever


3 comments:

  1. waakakkakakak...best kan...comel gile budak ni.....org opis aku pun sume start je aku tunjuk duk ckp tu je hahahaha...tp budak itu sgt laa comel gile...cuma di ajar bende yg tak sepatutnye kwang2....:P

    ReplyDelete
  2. sangat ber"attitude" budak itu :D

    ReplyDelete
  3. haha.. so cute n nice.

    ReplyDelete

Hey you! Thanks for your 2cent! Appreciate it!