29 November 2007

time for myself == almost none !!

mood: eek
selected track: bunga citra lestari - aku tak mau sendiri, heavy machine - gelombang cinta

keje banyak gillerrrrr,  sangat azabbbb~~..actually tak byk sebenarnyer..hanya data clensing..tapi hakikat yang terpaksa ku lakukan juga..data yang banyak ok! sangat banyak

balik umah hanya untuk tido sahaja..tp still lewat malam juga tidonyer, coz dalam kepala otak aku nie terbayang² data² yang perlu dicombine..sampaikan kadang² aku tido kt sebelah pc yang tak ditutup..n hanya akan aku off bile dah save data dlm pendrive n ready to go to work next morning~~life takderk coz sabtu ahad aku qada tido + still have to do it

ini bukti aku datang keje hari sabtu~~ ..ngadap faile excel hari²..tak bosan tapi letih..letih stare kt monitor pc lame²..smpi balik umah nk bukak pc pon malas..kalo nk muntah..mmg boleh muntah depan pc nie!



after keje sabtu tue me & jetz janji ngan linda, teman dier g survay laptop @low yat..sepetang hingga ke malam kami round 1 low yat nk cari laptop yg linda nak..special edition..last pit stop kat allit..malangnya nasib linda laptop yang linda mahukan itu baru sahaja dibeli oleh seorang indon..tp kami ader jumpa the exact laptop kat bwh..byk jugak la tips yg kitorg dpt from "kawan baru linda" dalam membuat pembelian di low yat..sbb kami almost ditipu oleh 1 kedai melayu..so beware yer esp nk beli brg² mahal like lappy nie..akhirnya linda got the special edition lappy yang cantik itu (after linda beli, only tinggal 3 termasuk yang didisplay~~) ngan harga yg masih dalam budget yang boleh diclaim


this is HP Pavilion Notebook dv2600 rm3999


after bayar downpayment..kindly linda belanja aku & jetz kenny rogers..setelah dah tatau nk mkn ape lagi..unfortunately i'm not so that lapar coz kt office jetz dah belanja nasik lemak for lunch.tapi belasah jugak la 1/4 ayam..thanx linda :p



my plate~



jetz yang menikmati juadahnya



thanks linda~


posting ini pon sudah berkurun dengan title "draft" dlm post listing aku..petang nie baru nk update coz almost staff dagangnet) already went to penang for family day which me & maria can't go bcoz kami masih in contact basis!

planning utk esok masih tiada..mungkin hanya chill out kat umah..nk g pc fair pon malas nie..

next update aku cite pasal 2 keping gambar kontroversi dlm frenster aku, stuff yang aku beli to reward myself & aktiviti berbasikal di bukit cerakah bersama zura..

sbb "dia" pesan..supaya take it slowly ngan keje & carik + curik masa for myself..it's not all about work after all kan??

3 comments:

  1. Assalamualaikum,
    pekabo? betul-betul bz gilos ek?
    tak tau plak tido pun boleh qada'...
    sabar je la...
    jangan terlebih qada' tido tu udah le...
    good luck n take care!!!

    ps->tak boleh anonymous?!sedih....

    ReplyDelete
  2. aku ok, cume mmg bz sgt² :)

    kenape "tak boleh anonymous"?
    sebab aku tak suke..

    pd aku org yg anonymous ini not brave enuff a.k.a pengecut to reveal their identity after say anything in other peoples blog esp yg cursing pendapat org.

    anyway bukan kamu saja pembaca blog saya :)

    ReplyDelete
  3. Setuju kalau si "anonymous" tu tak sertakan sekali ngan namanya,
    tapi selama ni pun saya letak nama -sham- di akhir komen walaupun status anonymous.....
    lagi satu,bukan tak setuju block anonymous,cuma sedih sikit bila terpaksa register banyak kali(masuk ni dah kali ke-4,lupa punya pasal)....seperti disebut tadi,sedih je....
    apa2 hal pun keep up the good work!!!banyak kerja menandakan orang percaya,dan buat kerja juga dapat memastikan rezeki tu berkat...
    wasalam...

    ps>korang tak amik cuti tahun baru ke?pegi la jalan2....:)

    ReplyDelete

Hey you! Thanks for your 2cent! Appreciate it!