28 January 2008

do i need a reason to be happy?

mood: happy-mappy me + mellow sket (^_^)
selected tracks: maroon 5 - won't go home without you, ari lasso - aku dan dirimu feat bunga citra lestari, cast cuci - impianku, estrange - itu kamu

it can be any kan?? ader banyak sebab aku happy lately..

  1. I've received my wish list gift (sidney poitier - measure of a man) from my good friend..so kind of him to granted my wishlist..thank you so much my friend~
  2. received unexpected call from him @"far" (really far ok!)..mcm tau² jer aku mmg nak dengar suara dia :p ...almost ±30 minutes conversations..puas hati..i'm glad..and aku anggap call itu adalah hadiah hari jadi aku yg ke-26
  3. rancangan percutian bersama lenny untuk tahun hadapan (open invitation to all holiday^rawks peoples!)
  4. ESTRANGE wins AJL-22 besides Pop-Rock category (yay!!)
later~~

2 comments:

  1. owh nak bercuti ke?
    nak ke mana ni?

    nak ikut plssssssssss....
    itu pun jika jadual aku mengizinkan!

    hit me back kay ^_^

    ReplyDelete
  2. cuti ke BALI ok!
    that's the plan~~tahun depan~~
    masih dalam perancangan

    simpan duit dari sekarang ok!

    ReplyDelete

Hey you! Thanks for your 2cent! Appreciate it!