21 January 2008

2

(no title)

source: flickr
mood: eek
selected track: rabbani - saksi feat mawi (right-click to save file)

weekend aku bosan sbb x dapat nk g kenduri hazel kat cameron ..no transport..abah for sure takkan kasi aku drive jauh² mcm tue..

so selain belajar masak ayam masak kicap ngan angah, aku habiskan masa depan pc (seb baik monitor itu tak wat perangai..need to change to lappy kot LOL)..
  • store lagu yg didl @ office to my pc hd
  • install new antivirus (seems avg dah takleh nk detect virus yang berjangkit dlm pendrive aku)
  • update panda antivirus
  • entertain tok ibu & tok ayah balqis yg datang lawat angah
  • scan pc, baca RoR sket


end of the day..aku teringat gambar laila yang banyak gileerrr dalam pc..so that's the result. aku admit mmg aku tak reti nk guna photoshop untuk adjust gambar..tp aku try la buat sikit² ngan pc yg dah tak cukup RAM tue..(kejap² jer hang)

pasni aku nk buat gambar² aku plak..tp still ader banyak gambar aku ngan orang lain..bile la diorg nk kasi agaknyer ..aku tak reti mintak banyak kali..

that's all la for today..nanti aku update pasal presents 26th birthday aku.. (dah banyak posting aku skip nie~~nanti² la ekkkk )

sblm aku log-off aku nak tinggalkan pesan pada semua ..pesanan yang berbunyi:
"you can't buy love by giving gifts...true love == priceless.."
later!

2 comments:

  1. hi there.. cute la blog nie. n buat saya tersenyum membaca post2 awak. :)

    ReplyDelete
  2. hye..
    thanx coz sudi baca posting bout my daily life

    ReplyDelete

Hey you! Thanks for your 2cent! Appreciate it!