22 April 2008

++ when i have to believe ++

mood: -cool-
selected track: OST Love Gita Gutawa - Sempurna, af6 stacy - makhluk tuhan paling seksi, mulan jameela - makhluk tuhan paling seksi, che'nelle feat burn - DJ yang ku puja

peluang yang baik (beserta dengan petunjuk halus) bukan datang selalu..so when it comes, we have to made a right decision and stick with it ;)

aku plak jenis yang bile dah fikir panjang, buruk baik semua dah timbang, aku xkan berpatah balik & menyesal ngan apa juga keputusan yang aku amek~

mungkin ader orang yang cakap aku wat keje gile, or tamak, or tak sabar or made too drastic decisions..but let it be that way..as long as i think it's possible for me and i will faced all the risk that may arise..and face it as challenges and that's life..my life..my learning journey that never ends..and believe me exploring is fun..


i'm happy that ade juga segelintir orang yang begitu memahami dan memberi pandangan jujur tentang "perubahan dan peluang" nie..

and i believe it's never too late to reach your dreams as long as you believe that you will achieve it one day..and hard effort may make it comes true.. ;)

never stop dreaming..because dreams makes me alive and i will strive my best to reach it..see the obstacle as an opportunity..

i'm bless + happy with my life now..alhamdulillah..syukur kepada allah atas segala kurnia :)

2 comments:

  1. sudah tukar kerja kan? skrg kerja mana? knapa mau tinggal di rumah sewa? anyhow... i'm happy for u! entry kali ni nmpk hepi jek..~ huhuh...

    ReplyDelete
  2. yer.. aku dah keje tpt lain..tpt yg lebih rileks dan flexible..

    aku nk sewa dekat sket ngan cyberjaya..tak larat la drive almost 110km (pegi-balik) everyday..

    thanks edot..do i sound happy? hehe

    ReplyDelete

Hey you! Thanks for your 2cent! Appreciate it!