29 August 2008

.fast.update.#02.


mood: -buzz-
selected tracks: duta - cinta antara kita feat baizura kahar, bau - warkah, 3 doors down - it's not my time

want to wish all kindly readers

Selamat Datang Ramadhan

&

MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!



meanwhile enjoy this video (haiyak! jumpa dah abes plak sukan olimpik..ader tayang kat mane2 ke?)..yang penting my JB & Rich Estranged ader dalam video nie ♥♥♥



p/s: yang mana pulang kampung itu, hati-hati di jalanan ya! semoga selamat sampai ke destinasi & dapat sambut ramadhan bersama yang tersayang. (jangan lupa amek tiket bas balik kampung untuk raya, nanti habesssss ~~). jumpa anda semua bulan depan k!

3 comments:

  1. Selamat berpuasa..!! 1st day mcm ner??

    ReplyDelete
  2. selamat berpuasa untuk anda juga... ;)

    btw, kenapa blog kamu begitu slow? ke saya je mengalami keadaan sebegini?

    ReplyDelete
  3. @mohd_kamal
    >> 1st day? alhamdulillah semua ok!

    @shambie
    >> slow kah?

    aku ok jer..mayb posting nie je ke? sbb ader video.

    rasenyer yg lelain ok je.

    ReplyDelete

Hey you! Thanks for your 2cent! Appreciate it!