24 May 2009

7

Normal Yang Boring


mood: normal
selected tracks: Mariah Carey - vision of love, Jewel - till it feels like cheating, LeAnn Rimes - everybody's someone feat Brian McFadden, Boyzone - Better

I'm not a good blogger. aku blog bile ada idea + mood aja. THANK YOU pada semua orang yang sudi singgah di blog ini hari-hari, tapi malangnya tuan punya blog tak update. yang update cuma status twitter :p

Baru-baru ini ym dengan my sister [ which one? sorry i can't tell :P. sensitive issued raised ]. she do suggest me to write about something serious. i promised her to blog about it but sampai sekarang harammmmmmm takde. amponnnnnn sis. i think i need more time + sources to write about it.

yeah, senang nak keluarkan pendapat peribadi, tapi pendapat pun perlu disupport ngan fakta yang tepat kan? i will blog about that matter but no now i must say. but 1 thing i can promised you, i will always here for you ok! hanya sms/ym aja. hihihi~~


aktiviti semasa sekarang (selain dari kerja), menghadiri kenduri kawen kawan-kawan serata malaysia (ecehhhhhh...) + organizing big event for our batch 10th anniversary.

Anniversary itu memerlukan komitmen yang tinggi. mujur semua ahli committee sangat berdedikasi dalam melaksanakan kerja. tahniah kawan-kawan :). semoga matlamat kita untuk melaksanakannya berjalan dengan baik dan lancar plus meeting last week sangat membantu melancarkan kerja & developing ideas. Ganbatte Kudasai.

antara updates yang dah dibuat so far:
  • blog batch sudah up! 
  • senarai kawan-kawan satu batch sedang dikemaskini.
  • proposal akan dihantar next week.
  • theme dah set
  • sedang wat planning budget, accommodation, refreshment, activities.
Next weekend akan ada meeting dengan PIC in-charge. hopefully proposal diterima baik & meeting berjalan dengan lancar.

Additional to that, kenduri kawan-kawan juga beratur2 untuk dihadiri.
  • 24th May 2009 : Ishla & Azrul @Selayang
  • 31th May 2009:  Bai @Kuala Lipis
  • 06th June 2009: A-Yern @Bolton, Batu Caves
  • 06th June 2009: GG @Kuantan
  • 13th June 2009: Samba @Rompin, Pahang
  • 12th July 2009: Dina Wahid @Kuantan
tak jamin boleh pegi semua. tertakluk pada keadaan ketika itu. ikut hati memang nak pegi. :D

my life is normal, and normal is boring~~ hehehe... kan?

i should figure out something to coloured it up! might be books shopping will be nice :p ~~

7 comments:

  1. oke aje blog aina. p as a silent reader berpendapat (ece.. ayat skema), aina nyer post unik. ada cerita but not very personal. normal orang post pasal g mkn2, pasal g jalan2, pasal nak kawen.. tapi aina nyer.. pasal ape yg aina pk (rase nye :p). Citer pasal personal pon xde masalah. Best jugek bace. Hehehe..

    p suke jek baca. keep it up. ;)

    ReplyDelete
  2. cet! pie baca tapi tak komen :)

    sharing is caring remember?

    including thoughts

    ReplyDelete
  3. aina, aku pon giat buat planning and paperwork utk gathering batch and 10th anniversary!!! tp lambat lagi, october next year~

    huh my life is boring too~ malas kerja hokeeeeyyy :p

    ReplyDelete
  4. @pie: jalan selalu jadi silent reader~~ boleh ke?

    @shambie: korg ada setaun nk planning, aku? ada less than 3 months. selama nie tak perasan dah masuk seploh taun, pastu kalut. :D

    kene cari something exciting neh! bf baru? kekaseh gelap ke? hahaha

    lohq ampooonnnnn!

    ReplyDelete
  5. am looking for a new one pon!! not bf but husband!!! *ops*

    ReplyDelete
  6. lohq sila la amek perhatian terhadap shambie~

    she's so excited for getting married ;)

    ReplyDelete

Hey you! Thanks for your 2cent! Appreciate it!