07 January 2015

0

Hey! 2015! Challenge?

mood: multi-tasking!
selected track : 소유 X 정기고 - 썸


credit: here!

{sila bertabah dengan #spring2013 post yang dh lama terbengkalai. tambah plak dengan trip #ShoppingSpreeAtVietnam & #AutumnInMy♥. gambar tak habis upload. TBC. tunggu je la}

Tahun baru dah sampai. Good-bye 2014 & Hey 2015!

apa rasa? xde apa. malam tahun baru aku pegi nonton #TerbaikDariLangit kali ke-2 dengan #cafehunter sisters! Thanks Kak Ida for the movie treat! hihihihi. Semoga Allah murahkan rezeki akak ku sorang ni! Nanti ada masa & ada rajin aku review la filem tu!

Dengan gigih aku cuba sampai rumah sebelum masuk detik 00:00! punya la tak mau sambut tahun baru atas jalan. at last sampai rumah 1/2jam sebelum tgh malam.

{ok. dh out of topic punca menulis blog at almost midnight in weekdays}


tujuan sesi bercerita hari ini adalah BOOK CHALLENGE! #bajetulatbuku :D

thanks to 9gags.com & Book Cafe FB for posting those book type challenge~ so marilah kita menyahut seruan membaca.

For myself yang gila membeli buku...cabaran ini merupakan salah satu cara nak habiskan membaca SEMUA (nampak tak capital letter di situ) stok buku tapi masih belum diusik & dah mula berhabuk! Y___Y

With target 15 books for 2015 goodreads reading challenge, makanya let's combinekan all-the-challenges-into-one!

Ada berani? Jom cuba!


9gags Book Challenge!

Bookcafe Book Challenge!

Tips: Kita ikut cara encik ni. ^_______^

Selamat membaca kawan-kawan!

p/s : i might blog every book that i read & strikes any related topics based on the challenges!

0 comments:

Post a Comment

Hey you! Thanks for your 2cent! Appreciate it!