28 February 2008

2

walau jarak memisah

mood: -rolleyes-
selected tracks: tiket - walau jarak memisah (right-click to save as), Colbie Caillat - realize

lagu colbie caillat tue aku dengar time nonton ghost @8tv (catch-up tv)

ada apa ngan long distance relationship? ade orang OK n ade yang tak OK ;)

aku punya pengalaman itu..tak dinafikan ader ups and downs (adat la kan?)..yang penting pada aku cara nak atasi masalah nie adalah dengan communicate and tackle with that "long distance relationship" term itu sendiri..sumenyer kene ader kerjasama & persefahaman kedua-dua belah pihak..itu sahaja

"long distance relationship" bukan alasan untuk curang, sunyi dan pelbagai alasan lagi..kalo tak mampu nk teruskan, lepaskan sahaja..lagipon skarang nie teknologi makin canggih, manfaatkan ianya sebaik mungkin dengan cara yang betul (if u'll got what i mean)..plus honesty is the best policy..once you betray it, and it's DONE!

it's weird for me lately sbb aku cite pasal relationship jer....mayb sneak peak untuk cerpen yang bersarang dalam kepala nie..sape tau :p..hehe

i need to go shopping..PERLU ok! release tekanan~~

2 comments:

  1. if go shopping, dont forget your credit card..

    ReplyDelete
  2. i don't have one and i think i don't need one at the moment :D

    ReplyDelete

Hey you! Thanks for your 2cent! Appreciate it!