23 July 2008

.i.missed.it.once.


mood: -biasa-je-
selected tracks: spice girls - stop, n*sync - for the girl who has everything, blue - breath easy

aku missed nk tonton filem nie di pawagam..ader sahaja halangan yang melanda....-patah-hati- aku tatau filem nie still available kt panggung ker x..baru sat check kt gsc..kt mv still available this sunday..(hopefully can make it & have accompany..tak best tau tgk movie sorang2)

same goes to cinta..


seb baik ghaffar ader "copy"..so dapat la aku tengok yang un-cut version punyer (mane dier dapat tue jangan tanye aku)..and aku wonder dier still simpan tak lagi dalam external hd dier..aku dh delete dr pendrive aku (time aku training java aku just pki 1GB jer..)

byk mende aku terfikir nk buat..tapi asyik status pending..sebab aku letih, kalo ader kt umah pon..memang masa aku utk rehat jer..aku mmg allocate mase utk keluar just hari sabtu..sebab hari ahad mmg hari rehat aku kt umah..

masa utk membaca dah takderk..novel2 aku yang baru dibeli..byk tak terusik..sampaikan nk beli novel baru pon berfikir..yang lama pon tak pegang..apetah lagi yang baru kan? plus e-book yang berlonggok2 dlm lappy nie..

aku cuma sempat habiskan novel mitch albom - for one more day jer..movie yang aku dl pon tak sempat nak tengok..kalo dah balik umah..memang nk bukak semula laptop nie memang malas..kalo bukak pon..kejap jer la..pastu aku biar & tertido..

bulan nie weekend aku akan mula sibuk..mula dengan weekend nie..pegi melaka again..pastu next week pegi klang..minggu kedua ogos ecah punyer wedding..the following week gee plak kawin kt terengganu (masih dalam pertimbangan~~)..

masa utk shopping apetah lagi kan?..hehe..that's why skang nie aku wat online shopping je..or belek2 katalog achik..lebih cepat & mudah..paperless etc

rindu adam harith..budak itu sudah mula meniarap (thanks umi & walid adam harith coz send mms gambar adam meniarap~~hehe)..umi adam harith dah start kelas..makin bz..

ok la..aku blogging sebab aku 'stuck'..nk wat advanced search asyik gagal jer..terus berusaha..

ok people..later..

p/s: len blog pasal mimpi..aku pon mimpi mende pelik..smpi angah kejut aku..x penah plak mimpi smpi mcm tue skali..mungkin aku terlalu letih.. & to kimie: happy birthday!

2 comments:

Hey you! Thanks for your 2cent! Appreciate it!